Den perfekta presenten till din väninna

Fyller din väninna år? Ska hon gifta sig? Har hon namnsdag eller vill du bara uppmärksamma henne lite extra och skämma bort din bästis? Om du saknar inspiration till vad du ska köpa åt henne så kan du dyka ner i den här artikeln och välja någonting som passar just henne.

Lyxmiddag

När gick du och din väninna ut och åt tillsammans senast? McDonalds klockan 03.30 på natten räknas inte. Ta med din väninna ut på restaurang och skäm bort henne lite. Tycker hon om skaldjur? Gå till en riktigt härlig skaldjursrestaurang. Tycker hon om tapas? You know what to do. Go the extra mile och beställ en gör-din-egen-sushi-kväll där ni får lära er någonting, utmanas och bli riktigt mätta samtidigt som ni har kul.

Spadag

Köp en spadag åt din kompis. Att bli bortskämd med massage, bad, mjuka morgonrockar och ansiktsmasker är fantastiskt – och det händer alldeles för sällan. Om du är villig att punga ut lite så kan du skicka iväg din bästis på en riktig mysdag där hon kan återfå energi och slappna av riktigt ordentligt. Passar jättebra om du under den senaste tiden ofta fått höra att hon är stressad och skulle behöva en paus. Ge henne pausen hon förtjänar! Glöm inte att köpa en biljett till dig dig själv också så att du får följa med!

The gift of pleasure

Om du verkligen vill skämma bort din kompis och ge henne njutning som varar längre än en kort dag på ett spa så kan du investera i en sexleksak åt henne. Det finns riktigt många olika sexleksaker för kvinnor och på winkwink.se kan du hitta det mesta. Någonting som alltid går hem är en vibrator. Klassisk, full av njutning och finns i alla olika prisklasser. Om du vill lyxa till det lite för väninnan kan du investera i en stimulator som till exempel dem från Womanizer eller Satisfyer. Stimulatorerna har förändrat spelplanen för alltid och det har din kompis rätt att veta! Om du har tur finns de på rea och så kan du köpa en åt dig själv också!

Smycken

Smycken är en klassisk gåva som ofta ges av pojkvännen eller mannen till flickvännen eller frun. Men det är inte endast till för att skapa romantik i ett parförhållande. Du som bästa väninna vet EXAKT vad din kompis tycker om och vill ha på ett sätt som hennes pojkvän eller man aldrig kommer förstå. Du har varit med alla de gånger hon stått och trånat utanför guldsmedens fönster. Du vet exakt vad hon vill ha. Och nej – det behöver inte vara guld och diamanter. Köp ett smycke som du vet att din kompis kommer älska – utan att knäcka budgeten. Om ni är fler vänner kan ni gå ihop och betala lite var av ett dyrare smycke. Kom ihåg – diamonds and friendships are forever! Din vän kommer att älska smycket och tänka på dig och er vänskap varje gång hon bär det.

 

Om du har en budget att hålla så går det såklart att göra enklare versioner av alla ovanstående alternativ! Laga mat hemma åt henne, lägg en ansiktsmask i soffan och kolla netflix! Det räcker.

Tags :
Kategorier : Fest

Lämna ett svar