Kan du hitta på dina egna blondin skämt

Att vara den som gillar skämt och att skämta, är något som ligger många varmt om hjärtat. Här handlar det ju om att vara rolig, att ha roligt eller till och med om att roa andra. Vilken person är du? Är du bara den som skrattar åt andra, eller berättar du egna skämt som andra skrattar åt? Kanske är du till och med den som hittar på dina egna skämt. Kanske bor det en liten komiker i dig. När du skapar skämt finns det olika saker som är enklare att skapa än andra. Att skapa en helt ny historia är kanske inte så lätt, men här finns ju de gamla hederliga blondin skämten. Ja, du vet de där som anser att blondiner är stendumma.

Nu ska definitivt inte detta tas på allvar. Skämt är ju till för att roa och inte för att göra någon ledsen. Hur som helst finns det många blondin skämt som faktiskt är mycket roande. Här kommer också de flesta blondiner veta att detta bara är skämt, så de bryr sig inte alls mycket. Kanske är det till och med så att de skrattar åt dem själv. De vet ju trots allt att de ofta anses som mycket vackra och sexiga, så de kan lätt leva på den tron och på så sätt behålla sin självsäkerhet och position hos männen.

Här kommer det då naturligtvis att vara lättare att hitta på blondin skämt, av den enkla anledningen att de består av en fråga bestående av en mening. Sedan är det då bara det dumma svaret som ska skapas. Helt enkelt borde detta vara många som kan klara av. Detta syns också att det är då det idag finns hur många olika blondin skämt som helst. Du som vill läsa dem klickar på länken ovan eller så söker du online efter mera.

Måste ett blondin skämt spegla på dumhet

Ja, tydligen är det så att de flesta blondinskämt måste bestå av att göra blondiner så dumma som möjligt. Dock finns det ett skämt som inte gör dem dumma, utan istället blir brunetterna förbi seglade. Detta är skämtet ”Vad är brunetternas parningsrop? Svar: Alla blondiner har gått nu.”. Ja, som du ser kommer i vissa fall även brunetter att få en släng av alla blondin skämt. Hur är det nu? Ska du sätta dig ned och tänka ut om just du är den som kan skapa ett nytt skämt om blondiner?

Tags :
Kategorier : Livet

Lämna ett svar